İlhan Gerim İlkokulu
03122820140
yok

VİZYON

Her bireyin kendini değerli hissettiği modern,başarılı ve model bir kurum olmak.

MİSYON

İletişim halinde olduğumuz bireylere güven ve huzur içinde, milli ve manevi değerlere bağlı kalma;modern eğitim vermek,öğrencilerimizi üst öğrenime hazırlamaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz Sağlık Bakanlığı tarafından verilen Beyaz Bayrak almıştır. Okulumuz Beslenme Dostu Okul projesine dahildir. Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü Okulum Temiz Belgesine sahiptir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1968

Normal Eğitim

Sabah:09.00-12.30 Öğle Yemeği Arası-12.30/13.10 Öğlen:13.10-14.45

Doğalgaz Kombili

Servisimiz yoktur.

İl Merkezine Uzaklığı 22 km İlçe Merkezine Uzaklığı 7 km

Eryaman Mahallesi 311.Sokak No:2 Etimesgut Ankara

Sportif Etkinlikler

Sosyal sorumluluk kapsamında öğrencilerimize folklör eğitim verilmektedir. Yüzme bilmeyen kalmasın projesi ile 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yüzme eğitimleri verilmektedir.

Bilimsel Etkinlikler

Ankara´da bulunan müzelere ve tarihi mekanlara gezi programlarımız planlı bir şekilde yapılamaktadır.

Proje Çalışmaları

Sıfır Atık projesi tüm öğrencilerimizin katılımı ile yürütülmektedir. Kütüphanesiz okul kalmasın projesi okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından yürütülmeye devam etmektedir.

e-twining projeleri okulumuzda yürütülmektedir.